top of page

Alles wat je moet weten

Je middelbare schooltijd in 60 minuten

Buiten is het stralend weer, en jij moet de godganse dag binnenblijven om onzinnige leerstof in je hoofd te stampen.

Dit overkomt je jaar na jaar, terwijl het echte leven aan je voorbij trekt.

 

Fernand lost dit voor je op en bezorgt je een landkaart voor het puberleven. De kortste weg naar the juicy stuff. 

 

Speciaal voor jou lijsten we op welke zaken er écht toe doen. We leren je in 60 minuten de do’s en don’ts van je middelbare schooltijd. Hoe onderhandel je met ouders zodat plots alle deuren opengaan? Hoe verover je de liefde van je leven? Welke tips en tricks heb je wél nodig om de wereld aan te kunnen?

 

Gooi alle droge handboeken uit het raam. Geef ons een uur van je kostbare tijd en dan kan je de rest van je middelbare schoolcarrière fluitend doorbrengen.

Na Niet echt, wel waar (een ode aan het theater) en Onzin voor gevorderden (een ode aan de wetenschap) brengt Fernand met zijn nieuwe ‘coming of age’-voorstelling een ode aan de meest verwarrende jaren van het leven. De puberjaren.

 

Fernand stelt zich als doel leerlingen van de eerste graad te verleiden tot het medium theater. Met een flitsende toegankelijke maar doordachte vorm van theater maakt het gezelschap kwalitatieve (school)voorstellingen voor 12+.

VAN & MET Steven Beersmans, Heleen Desmet, Bram Kelchtermans, Alicia Andries, Tuur Van Boxem MUZIEK Thijs Boyen COACHING & DRAMATURGIE Carl von Winckelmann DRAMATURGISCH ADVIES Peter Anthonissen COACHING & PRODUCTIE Sabien Van Moorter SCENOGRAFIE & LICHTONTWERP Michiel Van Cauwelaert KOSTUUMADVIES Elise Goedgezelschap TECHNIEK Bregt Janssens

MET DANK AAN DeFIGURANTEN, CC de Steiger, Cultuurhuis Merelbeke, CC MUZE, deRuimte, De MET, fABULEUS, hetpaleis, 30CC, Perpodium, Thassos en het bestuur van Fernand Speelt vzw: Lore Boon, Laura Van Doorslaer, Amber Vansintjan

FernandSpeelt_MG_5319s.jpg
bottom of page